Call of Duty: Warzone 2.0 - Gaat nieuwe fase in review -... (2023)

 • Door Rudy Wijnberg
 • Op vandaag om 16:00

Call of Duty: Warzone, het is al geruime tijd de favoriete Battle Royale van vele spelers over de hele wereld. Met de komst van Call of Duty: Modern Warfare 2 is het tijd voor een nieuwe fase en Warzone krijgt dan ook een flinke remake in de vorm van Call of Duty: Warzone 2.0. Deze update brengt niet zomaar wat kleine tweaks met zich mee, maar mag beschouwd worden als een echte opvolger van het origineel. Sequels staan echter lang niet altijd garant voor verbetering. Of dat in dit geval wel zo is, lees je in deze zo beknopt mogelijke review van Call of Duty: Warzone 2.0!

Call of Duty: Warzone 2.0 - Gaat nieuwe fase in review -... (1)

Vaarwel Verdansk, hallo Al Mazrah

Deze nieuwe fase van Call of Duty: Warzone komt direct gepaard met een tranentrekker. Je hebt het wellicht al gelezen in onze Guide over wat er allemaal nieuw is in Call of Duty: Warzone 2.0, maar we nemen afscheid van Verdansk, Caldera, Fortune’s Keep en Rebirth Island. Uiteraard is het voornamelijk Verdansk die we gaan missen, maar dat even terzijde. Al Mazrah is een mooie collectie van herkenbare locaties uit eerdere maps en een mengelmoes van multiplayer maps uit de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer. Opvallend is dat de layout van Al Mazrah bijzonder goed in elkaar steekt. Er is voor ieder type speler wel wat moois te vinden. Nauwe gangetjes, open velden/ woestijnen, urban combat, er is voor iedere range wel iets leuks te bespeuren. Daarnaast voelt Al Mazrah aan als een complete map waar overal wel iets te beleven is. De strijd wordt nu overal aangegaan in plaats van de reguliere hot spots. Dat komt natuurlijk mede door de gigantische schaal van Warzone 2.0. Er kunnen nu namelijk 150 spelers in solo, duo, trio of quads spelen. Gigantisch veel mensen natuurlijk, maar dat brengt ook nog wel een nadeel met zich mee. Een lobby met 150 spelers vullen is nogal een klus, waardoor een irritant deel van de spelers tijdens de matchmaking de lobby weer verlaat. Hierdoor kan het (onnodig) lang duren alvorens de match van start gaat.

Ook wat betreft variatie scoort Al Mazrah punten. Niet alleen door het gevarieerde aanbod in stedelijke omgevingen, woestijngebieden en het open water, maar ook door de nieuwe mechanics. In eerdere maps was er weinig sprake van water, aangezien er in Warzone 1.0 geen swimming mechanics zaten. Met de komst van Modern Warfare 2 is daar verandering in gekomen. Spelers kunnen nu namelijk zwemmen (zowel boven- als onderwater) wat weer een nieuw tactisch laagje met zich meebrengt. Het blijft echter niet enkel bij zwemmen, er zijn namelijk ook flink wat vaartuigen toegevoegd. Over de voertuigen gesproken, ook deze zijn flink onderhanden genomen wat vehicular combat veel aantrekkelijker maakt. Zo kan je zonder benzine komen te zitten en kan je specifieke schade aanrichten die voertuigen onklaar kunnen maken. Het zijn kleine veranderingen die stuk voor stuk bijdragen aan een meer complete spelervaring.

Call of Duty: Warzone 2.0 - Gaat nieuwe fase in review -... (2)

Gevaar ligt continu op de loer

Eerder hadden we het al even over de gigantische hoeveelheid spelers die gelijktijdig de servers bezetten. 150 man is natuurlijk leuk, maar er ligt veel meer gevaar op de loer. Al Mazrah krioelt namelijk van de AI-soldaten die zogeheten Strongholds en Black Sites bewaken. Deze locaties bevatten de allerbeste loot, maar worden dus wel goed bewaakt. Iedere match ontgrendelen er drie Strongholds en een Black Site. De Strongholds zijn al pittig, maar de Black Site is waar de crème de la crème loot te vinden is. Verwacht echter flinke tegenstand en natuurlijk een bataljon aan vijandelijke squads die achter dezelfde loot aanzitten. Weet je als winnaar uit de bus te komen, dan dien je die loot ergens op te bergen natuurlijk. Gelukkig beschikken we in Call of Duty: Warzone 2.0 over een backpack die we compleet kunnen volstouwen. Hoeveel je erin kunt doen, ligt aan het level van de backpack.

Ja, er is nu sprake van rarity in gear. Ergens jammer, aangezien er hierdoor ongelijkheden ontstaan op het strijdveld. Zo begint iedereen nu met een armor waar slechts twee armorplates in kunnen. Heb je mazzel met het looten, dan tref je een beter armor aan. Anders is deze, net als een betere backpack, beschikbaar bij een van de op de schop gegooide Buy Stations. Deze Buy Stations kennen namelijk een beperkte voorraad en verschillen allemaal van elkaar. Daarnaast heeft de structuur van de Buy Station ook een flinke overhaul gekregen. Je dient namelijk te bladeren door verschillende tabjes. Dit kost tijd en te lang stilstaan bij een Buy Station is een garantie voor problemen. Jammer, want ook hier kan de UI dus beter.

Over gevaar gesproken, de TTK (Time to Kill) ligt net als in Modern Warfare 2 aardig laag. Hierdoor kan je leven in een flits voorbij zijn. Dit mag wat mij betreft wel wat omhoog, zodat je nog een soort kans maakt wanneer je in de val gelokt wordt. Leg je dan toch het loodje, dan gaan we zoals vanouds weer lekker naar de Gulag. Of nouja, zoals vanouds kunnen we niet zeggen. De Gulag is nu namelijk een 2v2-match geworden. Op papier erg tof, maar in de praktijk aardig matig. Je wordt namelijk gematch met een random speler. Communiceren kan middels de nieuwe proximity chat feature (die je in staat stelt om medespelers en tegenstanders in een bepaalde range te horen), maar dat betekent wel dat je dient te communiceren met een rando. Is deze rando niet goed, dan veranderd het al snel in een 1v2 situatie. Wel tof vind ik de introductie van de Jailer. Deze gigant stapt de Gulag binnen wanneer het naar zijn mening te lang duurt. Hierdoor verandert je eerdere tegenstander snel in een bontgenoot. Weten jullie namelijk de Jailer om te leggen, dan ontsnapt iedereen aan de Gulag.

(Video) Call of Duty Warzone 2.0 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

DMZ, Third Person, Unhinged en Game Changers

Laten we het nog even hebben over de diverse modi in Warzone 2.0. Deze game is namelijk niet langer enkel een First Person Shooter Battle Royale. Een leuke uitspringer is wat mij betreft de third person-playlist. Deze modus maakt Warzone 2.0 namelijk zoveel aantrekkelijker voor een groter publiek. De gameplay blijft grotendeels hetzelfde, maar voelt zoveel anders aan. Anderzijds is er nu de Warzone DMZ. Deze modus lijkt in de kern meer op een Escape From Tarkov waarin maximaal 66 spelers missies voltooien en succesvol dienen te extracten. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de AI bevindt zich in deze modus letterlijk overal in Al Mazrah. Voor welke objective je gaat, is helemaal aan jou. Het belangrijkste is in leven blijven en succesvol een extractie te maken. Het is een vermakelijke modus die voornamelijk veel potentie met zich meebrengt. Daarnaast wordt er uitstekend gebruik gemaakt van de locaties waardoor de Al Mazrah map echt tot zijn recht komt. Ook is er de nieuwe Unhinged-modus. Deze modus speelt zich af als een reguliere Battle Royale, maar er is natuurlijk een catch. Teams kunnen zich namelijk bij elkaar voegen. Dat doe je in goed overleg middels de Proximity Chat. Hierdoor kan je dus (tijdelijke) verbondjes sluiten om zo sterker uit de bus te komen. Het is niet per se mijn favoriet, maar interessant is het zeker wel!

Dan rest ons nog een paar kleinere onderdelen om te bespreken. Zo is de ring onderhevig aan verandering in de positieve zin. Om campen tegen te gaan, is er besloten om in de laatste fase van de match een drietal kleinere ringen te introduceren. Hierdoor is een hinderlaag veel minder vanzelfsprekend en vinden er meerdere gevechten tegelijkertijd plaats. De eerder besproken proximity chat is fantastisch, aangezien het meer tactiek met zich meebrengt en de immersie flink verhoogd. Alhoewel de launch van Call of Duty: Warzone 2.0 erg succesvol was wat betreft spelers, was duidelijk merkbaar dat de servers het er niet mee eens waren. Zo ben ik tegen flinke haperingen aangelopen en ben ik regelmatig uit de match gekickt. Een week later is dit echter veel beter en is de game ook daadwerkelijk speelbaar.

Call of Duty: Warzone 2.0 - Gaat nieuwe fase in review -... (11)

Het eindoordeel van Rudy Wijnberg

Call of Duty: Warzone 2.0 is een uitstekende stap voorwaarts in de franchise. Oké, niet iedere wijziging pakt even succesvol uit, maar het gros van de update is een welkome aanvulling. Al Mazrah is een mooi vormgegeven locatie waarin veel variatie te bespeuren is. De toevoeging van Stronghold en Black Sites voegt waarde toe aan de momenten die normaliter wellicht wat minder spannend zijn en komen voornamelijk goed tot diens recht in de DMZ-modus. De combat is er met de toevoeging van de zwemmechanics en verbeterde voertuigen sterk op vooruit gegaan. Dat gezegd hebbende, de Gulag hangt nu op de skillset van een random medespeler wat sterk in je nadeel kan werken. Ook de UI is niet heel erg relaxt, zeker wanneer het aankomt op de interactie met de Buy Stations. Door het onoverzichtelijke design sta je vaak onnodig lang stil bij een Station wat een groot doelwit op je achterhoofd schildert. Deze kleine minpuntjes wegen echter niet op tegen de pluspunten en Call of Duty: Warzone 2.0 is dan ook zonder twijfel een grote vooruitgang.

 • Pluspunten
 • Al Mazrah is geslaagd
 • Stronghold en Black Sites
 • DMZ, Third Person en Unhinged
 • Nieuwe mechanics
 • Proximity Chat
 • Minpunten
 • Oude Gulag was beter
 • UI kan beter
(Video) Eerste win in Call of Duty Warzone 2.0 🫡

Community

Score

Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Over auteur Rudy Wijnberg

Call of Duty: Warzone 2.0 - Gaat nieuwe fase in review -... (13) Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Tags
 • Reviews
 • Call of Duty: Warzone 2.0
 • PlayStation 5
 • Call of Duty-serie

FAQs

Is Warzone 2.0 any good? ›

From the moment I booted up Warzone 2.0, I was met with fatal errors, unstable menus, a bug-ridden interface, and horribly high ping in-game. It made for a punishing experience, but that's par for the course these days with new multiplayer titles, I feel.

Is Warzone 2.0 down? ›

At the time of writing, the servers for Warzone 2.0 are not down.

Is Warzone 2.0 different from Warzone? ›

Warzone 2.0 gameplay changes

One huge change to the game's balance is that you no longer buy loadout drops to get full custom set-ups including perks and weapons. Instead, buy stations now let you buy individual guns from your armoury at a higher cost, making it much more expensive to get geared up.

Is Warzone 2.0 going to be free? ›

Welcome to Warzone™ 2.0, the massive free-to-play combat arena which now features the brand-new map, Al Mazrah. All Reviews: Mostly Negative (9,543) - 34% of the 9,543 user reviews for this game are positive.

Which is better PUBG or cod warzone? ›

That's all comes down to personal preference. I prefer PUBG because of the gameplay and feel compared to COD but COD is good in it's own way. COD has the ability to slide, aerial vehicles, and a shooting feel you are used to if you play COD alot. On the other hand PUBG has a more realistic feel to it.

How big is Warzone 2? ›

Modern Warfare II + Warzone 2.0 Season 01 Update:

PS4: 34.1 GB. PS5: 18.1 GB. Xbox One: 84.0 GB. Xbox Series X/S: 68.0 GB.

Is Warzone still playing? ›

Activision have confirmed that Warzone will continue to exist after Warzone 2 is released: “Warzone will continue as a separate experience that will include a continuation of player progression and inventories within that Warzone experience.”

Can u play Warzone right now? ›

Warzone is currently available on PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S, and Xbox One.

Is Warzone still supported? ›

Will Warzone still be supported after Warzone 2 releases? Activision haven't mentioned any support for Warzone Caldera after Warzone 2 releases, so it's highly unlikely to receive any more updates after it returns on November 28.

Will Warzone 2 be a whole different game? ›

Because it is a sequel to the original Warzone, Warzone 2 will begin again completely fresh. There is no progress to carry over from the original and this is an entirely new game with new progression and unlocks.

Will Warzone 2.0 have rebirth? ›

Rebirth Island and Fortune's Keep maps will not be present when Call of Duty: Warzone Caldera becomes available to play. For those fans of small Battle Royale maps, expect exciting developments in Warzone 2.0 during future seasons.

How much is Warzone 2? ›

Warzone 2 is a completely free game just like its predecessor. Warzone 2 does use many of the same assets as the 2022 Call of Duty release, however, so these will be downloaded alongside Warzone 2 if you don't already have them on your system.

How many GB will Warzone 2 be? ›

Here's the full Modern Warfare II install size, which includes Warzone 2, by platform: PS5 – 105.0 GB. PS4 – 96.2 GB. Xbox Series X|S – 107.0 GB.

Is Warzone 1 going away? ›

The servers of Warzone 1 will start shutting down soon, though it might not be as permanent as you think. The release of Call Of Duty: Warzone 2 is getting closer and closer, with the OG battle royale servers preparing to go offline… before they switch back on for Warzone Caldera.

Can I play Warzone 2.0 without MW2? ›

Do you need to buy Modern Warfare 2 to play Warzone 2? No. Head to your respective store page, and you'll be able to download Warzone 2 for free without the Modern Warfare 2 multiplayer or campaign attached.

Is PUBG good or cod? ›

PUBG Mobile looks realistic with a good amount of detailing, but it falls short compared to the polished graphics of COD Mobile. Although both games require mid to high specifications to run smoothly, COD seems to get the most out of it.

Is Call of Duty warzone successful? ›

According to the latest figures from Activision Blizzard, Warzone's success has helped the Call of Duty franchise reach a staggering $30 billion revenue milestone.

Is Warzone better than apex? ›

Between these two battle royale games, COD Warzone is more popular than Apex Legend but only by a small margin. Warzone may have boasted impressive numbers at launch, but Apex Legends, which was released in 2019, has achieved a significant increase in concurrent players since then.

Is Warzone a heavy game? ›

Call of Duty Warzone is quite a heavy title that requires a powerful system to get the best experience of the game. The minimum PC hardware requirements for playing Call of Duty Warzone are as follows: CPU - Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300 Processor. RAM - 8 GB.

Is Warzone 2 only for PC? ›

After an incredibly long wait, Call of Duty fans all over the world will soon be able to jump straight into Warzone 2. The battle royale sequel will be launching at 6pm this evening and will be available on PC, Xbox, and PlayStation.

Is Cod Warzone a big game? ›

Call of Duty: Warzone is a very large game in terms of its download size. The standalone Warzone client weighs in at between 80 GB and 100 GB depending on your platform. Even if you already own Modern Warfare, which shares some of the same assets, the download size is still between 15 GB and 22 GB.

Is Warzone going offline? ›

Activision has confirmed that, with the impending launch of Warzone 2.0, the existing game will not be replaced. However, it will be going offline for a time to make room for Warzone 2.0. For starters, the old game will be renamed to Warzone Caldera, to distinguish it from Warzone 2.0.

Can you play Warzone 1? ›

Yes, players can still play Warzone 1 when it relaunches on November 28, 2022. Starting at 10 AM PT on November 28, though with the original Warzone installed will see the game update and become “Warzone Caldera.” This will be a separate experience from Warzone 2 and Modern Warfare 2.

Can my PC run Cod Warzone? ›

In your video card slot, your computer should have at least a GeForce GTX 670 or a Radeon HD 7950. In addition to your GPU, your CPU needs to be at or above an Intel Core i3-4340 or an AMD FX-6300. You will also need 8 GB of system RAM to enable your PC to run Warzone with passable FPS.

What is the best selling COD game? ›

Modern Warfare 2 Is the Fastest Selling Call Of Duty Game Ever: Source.

Does Warzone cost now? ›

Download Warzone to play a free, new, game-changing Call of Duty experience from the world of Modern Warfare for up to 150 players. Read on to find out when and how. Welcome to Warzone! The free-to-play and cross platform experience, Call of Duty: Warzone, is available to download now, for free.

How to download Warzone 2? ›

If you want to download Warzone 2 on Steam without having to install Modern Warfare 2, here's how to do it:
 1. Open the Steam Store.
 2. Search for "Warzone 2", and navigate to the Call Of Duty: Warzone 2.0 store page.
 3. Scroll below the video and click on the green "Play Game" button.
4 days ago

Who made Warzone 2? ›

Infinity Ward Raven Software

When did Warzone become free? ›

Call of Duty: Warzone Caldera is a free-to-play battle royale video game released on March 10, 2020, for PlayStation 4, Xbox One, and Microsoft Windows.

What can I use instead of Warzone? ›

 • Apex Legends.
 • Battlefield V.
 • Fall Guys: Ultimate Knockout.
 • Fortnite: Battle Royale.
 • GTA Online.
 • Halo: The Master Chief Collection.
 • Payday 2.
 • PUBG.
14 Feb 2022

Do you need both cod to play Warzone? ›

1. Do I need Call of Duty: Modern Warfare or Call of Duty: Black Ops Cold War to play Warzone? No. Warzone is a free-to-play experience separate to both games, although it is within the same application as Modern Warfare.

Will I keep my skins in Warzone 2? ›

In the past two years, Warzone has received several groundbreaking crossovers with Attack on Titan, Snoop Dogg, and Godzilla vs Kong. These crossovers brought jaw-dropping cosmetics, but you'll not be able to transfer them into Warzone 2.

Will Warzone 2 be PS5 only? ›

Call of Duty: Warzone 2 will become playable on PC, PS4, PS5, and Xbox from November 16 at 6pm GMT. The date will also mark the start of the first season of Call of Duty Modern Warfare 2.

Is Fortune's keep staying? ›

According to an industry-insider, Warzone 2.0 will not be bringing Fortune's Keep or Rebirth with it.

What will Warzone 2 be like? ›

The new Warzone 2 map, Al Mazrah, is the "biggest battle royale map that Infinity Ward has ever made" according to the developer and packs in 18 points-of-interest, across deserts, industrial areas, urban zones, a flooded city, and a river system runs all through everything.

Is Warzone free? ›

Welcome to Warzone™ 2.0, the massive free-to-play combat arena which now features the brand-new map, Al Mazrah. Warzone 2.0 has been built from the ground up as the ultimate Battle Royale experience.

Is Warzone 2 a screen? ›

Gamers worldwide have been playing with their friends but it is limited to specific Multiplayer modes and private games only. If you are wondering if Warzone 2.0 has split-screen capabilities, we have some bad news for you. Warzone 2.0's battle royale mode does not offer split-screen capabilities.

Who owns Call of Duty? ›

Call of Duty is a first-person shooter video game franchise published by Activision.

Is Cod Warzone free on PC? ›

New Free Battle Royale Game. Welcome to Al Mazrah. Call of Duty®: Warzone 2.0 heads to the metropolitan area and rural outskirts within the Republic of Adal in the next iteration of Call of Duty®'s massive Free-to-Play Battle Royale experience.

How much GB of RAM do I need for Warzone? ›

Call of Duty: Warzone System Requirements
MinimumRecommended
RAM8GB12GB
HDD175GB HD space175GB HD space
NetworkBroadbandBroadband
5 more rows

Can Warzone run on 2gb GPU? ›

Yes. You can run Warzone fine in this configuration. But you have to lower your graphics presets and resolution in order to get smoother FPS.

How much GB does Warzone use per hour? ›

Call of Duty: Warzone data use

Call of Duty: Warzone uses about 175 MB of data per hour – so 1 GB of data equals more than 5 hours of playtime.

Does Warzone 2 replace Warzone 1? ›

Call of Duty: Warzone 2 will launch very soon, but the new battle royale title will not completely replace the original Warzone experience. The launch of Call of Duty: Warzone 2.0 is rapidly approaching, but the release of this battle royale shooter won't bring an end to the original Call of Duty: Warzone.

How long can Warzone games last? ›

If you make it off of spawn, a typical Warzone match can last anywhere from 10-30 minutes depending on how long you make it. If you win a Warzone match, it will typically be around 25-30 minutes, but it all depends on how fast you can eliminate the lobby.

How popular is Warzone right now? ›

280,013 Players Online

You are viewing the live Call of Duty Warzone player count on PlayerCounter. Come back to this page when you want the latest update on live Call of Duty Warzone players or update to show the most recent amount of players online. *Ad blockers may prevent stats from updating; please allowlist us.

Do I need to install Warzone if I have Modern Warfare? ›

No. Warzone is a free-to-play experience within Modern Warfare. However, those that already own Modern Warfare will automatically receive it within their game. 2.

Can Cold War install without Warzone? ›

Remember, the Warzone download is not necessary if you are only playing Black Ops Cold War, and vice versa. For detailed information on Storage Management for Black Ops Cold War, read this article. Execute the mission.

Is Modern Warfare 2 the same as Warzone 2? ›

As something of a tie-in with CoD: Modern Warfare 2, the Warzone sequel brings with it a new map, new sandbox mode, and more. Because it is a sequel to the original Warzone, Warzone 2 will begin again completely fresh.

Is Call of Duty: Warzone successful? ›

According to the latest figures from Activision Blizzard, Warzone's success has helped the Call of Duty franchise reach a staggering $30 billion revenue milestone.

What is a good FPS to play Warzone at? ›

What is for sure is that you'll want to make sure you can run the game at 144 frames per second at minimum. Of all of our analyzed professionals across all games, only 1% are still gaming on a 60 fps setup. Almost everyone else is at 144 FPS or higher, with almost half going for a 240 FPS setup.

What can I expect from Warzone 2? ›

Warzone 2.0 is finally here, allowing players to drop onto the brand new Al Mazrah map. There have been significant changes to gameplay, including a new Gulag system and tweaks to the circle collapsing mechanics.

Can I play Warzone 2 without mw2? ›

Nope! You don't need to buy Modern Warfare 2 to play Warzone 2. However, there are some major reasons why you would want to if you plan on going hard on the latest battle royale from Activision Blizzard.

Can I still play Warzone 1? ›

Yes, players can still play Warzone 1 when it relaunches on November 28, 2022. Starting at 10 AM PT on November 28, though with the original Warzone installed will see the game update and become “Warzone Caldera.” This will be a separate experience from Warzone 2 and Modern Warfare 2.

Is Warzone a difficult game? ›

Why is it so hard? You're competing against 150 or so players who are probably better than you, have had more practice and some are using better equipment. It's a battle royale, it's meant to be hard.

Is CoD still popular? ›

Can Call of Duty reclaim its players? It's worth keeping in mind that CoD still remains one of the most popular video game franchises of all time.

Is CoD Warzone a big game? ›

Call of Duty: Warzone is a very large game in terms of its download size. The standalone Warzone client weighs in at between 80 GB and 100 GB depending on your platform. Even if you already own Modern Warfare, which shares some of the same assets, the download size is still between 15 GB and 22 GB.

What graphics card can run Warzone? ›

Call of Duty: Warzone System Requirements
MinimumUltra
ExperienceThe Minimum Specs needed to play WarzoneThe Ultra Specs to run the game at high FPS in 4K resolution
GPUGeForce GTX 670 or 1650GeForce RTX 2080 SUPER
CPUIntel Core i3-4340 or AMD FX-6300Intel i7-9700K or AMD Ryzen 2700X
5 more rows

What graphics card is best for Warzone? ›

NVIDIA GeForce RTX 3070

The strongest GPU we tested in terms of performance was none other than Nvidia's RTX 3070. Another consistent card released by Nvidia and a GPU that feels right at home at 1440P, easily surpassing the 100 FPS mark in Warzone 2.0 without any major interruptions or stuttering.

Does more RAM help FPS Warzone? ›

Does More RAM Mean More FPS? There have been many benchmarks done that shows that, in general, just adding more RAM won't increase your in-game performance.

What is good on Warzone today? ›

10 most popular weapons in Warzone: Gun tier list
 1. Armaguerra 43. Treyarch/Activision The Armaguerra 43 is one of the best SMGs in Warzone.
 2. Cooper Carbine. The Cooper Carbine is still a powerful pick in Warzone. ...
 3. XM4. ...
 4. 3-Line Rifle. ...
 5. Marco 5. ...
 6. Grau 5.56. ...
 7. Kilo 141. ...
 8. MP-40. ...
5 days ago

Do you need love to play Warzone? ›

The short answer to this question is no. You don't need Xbox Gold Live to play Warzone 2 on an Xbox console – or, at least, you shouldn't need to. Through Xbox, Microsoft is committed to making sure free-to-play games like Fortnite, Apex Legends, and Warzone 2, are actually free to play for the players.

Videos

1. SCUMP GETS HUMILIATED IN WARZONE 2!
(BBB Gaming News)
2. INSANE WIN on NEW WARZONE 2 MAP! (Modern Warfare 2 Gameplay)
(FaZe Booya)
3. JOEWO Scared of WARZONE 2 Loadout Change! - BBB Gaming News
(BBB Gaming News)
4. RAGE HACKERS ARE BACK IN WARZONE 2 0!
(BBB Gaming News)
5. Warzone Mobile Thoughts & Info + Sweaty Alcatraz Gameplay
(ZARA COD)
6. WINS HALEN IN WARZONE! (Nederlands)
(Games4Real)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 12/27/2022

Views: 6842

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.